CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, April 24, 2010

Amarah





Ade sorg mmb laki ni msg aku..cakap aku sombong!
dye kate sush nk ajk aku kua


bukn xnk tp aku malas 
sbb......dye nk pgg tgn (ms mula2 kua) ?
couple pon tak
asl lak nk pgg2?
pastu buat muka msam

xpuas hati
lantak ko lah!
bt permintaan x logik mcm tu 
mmg bt aku bengang je
aku buknla baek sgt
cuma aku xnk terlibat dgn maksiat mcm ni
yang kecik2 tula nty yg membawa perkara yg lebih besar kan


n kepada kaum lelaki (not all, but most all)
kepada suka buat permintaan mcm tu? (grrr)





4 Kawan2 Pot Pet:

cik bunbun said...

eh menyampah gile lelaki camtu.
haish!

yoro okino said...

aper punyer laki laa

Najiha said...

fiq,first time jumpa blog kau yang ni..eh,bape byk blog kau ade?tak teterjah aku nih..hihi..anyway,drop la kejap kat blog aku..aku tk penah gtau org lagi psl blog ni..segan hehe.. (Jannah)

ain fathihah said...

jangan ikutkan